P

olyboy – tu vas pravi brijači vode u vrijeme rock’n’rolla, vintage stila i dobrih vibracija; idealno mjesto za svakog modernog muškarca koji voli i cijeni tradiciju, vaš drugi dom gdje se možete opustiti i uživati, odvojiti malo vremena za sebe, razmaziti se i mjesto kojem ćete se uvijek rado vraćati.

Prvotno nazvan Polypus, ovaj barber shop otvoren je 19.11.2012. u sklopu već postojećeg piercing studija Octopus u Gundulićevoj 37/1 u Zagrebu.
Barber shop se sada nalazi na adresi Savska cesta 150.

Salon vodi poznati slavonski frizer Marko Šimunović, koji je karijeru započeo u Slavonskom Brodu 2003.g. Nakon preseljenja u Zagreb, radio je u salonima poput Mile, ZGAT-a, Frizeraja itd.

Otvorenje vlastitog salona bilo je za njega ispunjenje dugogodišnjeg sna i vizije i velikim dijelom oslobođenje kreativnog dijela rada, koji se manifestira kroz nove kolekcije frizura.

Svoj barber shop vodi bok uz bok sa Sašom Pupićem, kojeg je, iz svijeta računarstva, ljubav prema uređivanju kose i brada odvela u barberske vode.

Upoznaj tim

Polyboy Barber Shop

Saša Pupić
SALON MANAGER / BARBER

Play video ...

Marko Šimunović
MASTER BARBER / OWNER

Play video ...

Slavonac u potrazi za kreativnim životom – od početne želje da postane klesar, sasvim slučajno zaljubio se u frizerstvo. Jedan je od inicijalnih začetnika barber pokreta u Hrvatskoj. Nakon preseljenja u Zagreb i brojnih profesionalnih edukacija, prakse i nastupa, (ZGAT, Mile, Sasson Academy, Harstyle News) danas, kao vlasnik Polyboy Barber Shopa, izučava novi tim ljudi za buduće uspješne godine.

Marko Šimunović

Master Barber / Owner

Sašu je nakon završene srednje škole u strojarskom smjeru, a zatim i fakulteta u programiranju ljubav odvela prema kosi pa se zapošljava u Polyboy Barber Shopu gdje nastavlja muškarce činiti ljepšima. Edukaciju za barbera počeo je uz Marka, a potom je napredovao u edukatora, pa danas rame uz rame s Markom educira kolege iz frizerkog svijeta kako oblikovati mušku kosu. Dvije godine za redom, 2018. i 2019., nastupio je na zagrebačkom Hairstyle News Festivalu.

Saša Pupić

Salon Manager

Navratite do Polyboy Barber Shopa
i naručite naše majice.

Očekujemo Vas!

O nama

Polyboy Barber Shop mjesto je na kojem se susreću elegancija, iskustvo i tradicija. Dugogodišnjim radom i edukacijom ovaj vrhunski tim sve više postaje prepoznat na Hrvatskoj sceni, a i šire. Polyboy je pravi izbor za sve vas koji želite vrhunsku njegu za svoju kosu i bradu!
Više o nama!

Info

Savska 150, 10000 Zagreb
polyboybarbershop@gmail.com
095 878 8304

Registrirano kao:
Društvo s ograničenom odgovornošću

OIB: 36162152227

© 2023 POLYBOY BARBER SHOP

Left Menu Icon