Postanite i vi dio Polyboy Akademije!
Nakon odličnih Look N’ Learn seminara,
vrijeme je za individualne seminare
u kojima će se prolaziti kroz osnove barberinga.

Klasično muško šišanje
Uređivanje brade
Brijanje

Više informacija na
polyboy.academy@gmail.com
095  878 8304

Polyboy Academy facebook

Polyboy Academy Instagram

I

nspirirani tradicionalnim i vintage stilom, koji spajamo u koncept suvremenog barberinga, osmislili smo i program edukacije jedinstven nama.

Na Polyboy akademiji, odijevajući tradiciju u novo ruho, učimo naše polaznike sve od osnova do finesa ovog posebnog barbering stila kako bi oni svojim postojećim i budućim klijentima pružili najbolju uslugu, koja odgovara individualnim potrebama svakog muškarca.

Naši edukatori nose znanja prestižnih frizerskih akademija, a njih obogaćuju brojnim nastupima na nekim od najboljih profesionalnih frizerskih konvencija te vlastitim dugogodišnjim iskustvom i istančanim pristupom koji je prepoznat i van naših granica.

Cilj nam je kroz akademiju prenijeti naše bogato znanje i osebujan stil na nove generacije barbera i

naučiti ih kako da svaki muškarac koji uđe u njihov salon izađe izgledajući kao gospodin, tj. dati im moć da sa svojim škaricama kreiraju frizure koje će invocirati najbolje dijelove povijesti kroz moderni pristup i trajati mjesecima, a da pritom izgledaju besprijekorno svakoga dana.

Kroz dva dana, u kojima ćemo polaznike učiti kroz Look and Learn i Workshop princip, naši će polaznici upoznati strukturu kose i oblika glave, vidjeti kako se radi gentlemen’s cut s tri elementa geometrijskog šišanja – položeno, graduacija i slojevito, crtati 2D prikaz šišanja uz pomoć edukatora te sve naučene teorijske principe zatim primijeniti na modelima akademije. Marko, osnivač Polyoby barbershopa i edukator na Polyboy Akademiji, posebno je osmislio i dizajnirao Polyboy bilježnice u koje će polaznici moći zapisivati sve naučeno te koristiti za tehničko crtanje prikaza šišanja. Na kraju edukacije svaki će polaznik dobiti Polyboy diplomu.

Marko Šimunović

Master Barber

Vaš brico 21. stoljeća

Jedan od inicijalnih začetnika
barber pokreta u Hrvatskoj

Slavonac, kreativac, edukator, barber,
pjesnik i slobodni filozof

Iz njegove strasti za oblikovanjem i savršenosti prvo se rodila želja da postane klesar, no svoje je umijeće ipak odlučio primijeniti na kosi i bradi svojih klijenata. Preselivši se u Zagreb zaposlio se u studiju Mile, a zatim i u ZGAT-u gdje je započela i njegova profesionalna karijera.

Godine 2013. i 2014. pohađao je prestižnu akademiju Sasoon u Londonu, a od 2015. do 2019. nastupa na Hairstyle News Festivalu, međunarodnom frizerskom festivalu, koji je posvećen razvoju frizerske struke, njenoj promociji u javnosti te stvaranju uspješne hrvatske frizerske zajednice.

Svoju samostalnu karijeru pokrenuo je frizerskim studiom Polypus, otvorenim 19.11.2012. u sklopu piercing studija Octopus u Gundulićevoj 37/1 u Zagrebu. Kasnije otvara Polyboy Barber Shop na Savskoj i formira vrhunski tim barbera koji svakodnevno uljepšavaju muškarce svojim istančanim osjećajem za estetiku, tradiciju, modernost i, prije svega, perfekcioznosti, prema kojoj je ovaj barber shop poznat i van granica Hrvatske.

Većinu zanata je naučio i usavršio sam zato što u Hrvatskoj nije imao od nikoga naučiti ovaj speficični pristup barberinga, a educirati je započeo, kako i sam kaže, jer “svi stariji brice nisu imali volje pokazati mlađima pa sam odlučio uhvatiti sve u svoje ruke i naučiti sam gledajući druge kolege iz svijeta. Krenuo sam raditi na frendovima koji su mi tada vjerovali. Jednostavno me zanima muška moda i stil jednog muškarca.”

U Polyboy barber shopu posebno se njeguje kombinacija vintage stila 1910ih do kraja 70ih godina i modernih tehnika što rezultira unikatnim i individualiziranim pristupom svakoj glavi i bradi.

Od načina na koji drži škarice, održava pribor, usmjerava svoj tim do završnog “toucha” zbog kojeg njegovi klijenti iz salona izlaze s jedinstvenim i prepoznatljivim frizurama i bradama, Marko s punom zaslugom slovi kao najbolji barber na domaćoj sceni, a i šire. Poslušati Marka, učiti i raditi uz njega te upiti njegovo dugogodišnje znanje posebna je prilika koju svaki frizer željan kvalitetne edukacije u barberingu može samo poželjeti.

Saša Pupić

Saša je, prije nego je postao vrstan barber, nakon završene srednje škole za računalnog tehničara u strojarstvu i preddiplomskog stručnog studija računarstva u smjeru programiranja život,  “ganjao” karijeru u programiranju kroz razne studentske poslove te zaposlenjem u održavanju računalnih mreža i sustava te tehničke podrške u Visokom Učilištu Algebra.

Ipak, ljubav prema kosi i njenom uređivanju odvela ga je u Polyboy Barber Shop. Uz Marka se počeo izučavati za barbera, a prvi susret s edukacijama bio mu je 2018. u Mariboru, u frizerskom salonu Buhair. Dvije godine za redom, 2018. i 2019., nastupio je na zagrebačkom Hairstyle News Festivalu, uz Markovo vodstvo. Sada u Polyboyu, i službeno u ulozi voditelja salona od 2020. godine, ne samo da čini muškarce ljepšima, već i ostale kolege educira kako to raditi.

Budi i ti dio Polyboy Akademije!

Proširite svoje znanje u našoj maloj, ali velikoj akademiji i
imajte priliku učiti od najboljih barbera našeg područja
@marko_simunovic_barber    @sasa_pupic .
Doživite dašak zaboravljene klasike barberinga prošlog stoljeća
na našim seminarima.

Najbolji barberi prenijeti će vam osnove šišanja
individualnim pristupom i brigom za najsitnije detalje.

Više informacija na

polyboy.academy@gmail.com

095  878 8304

Javi se!

  O nama

  Polyboy Barber Shop mjesto je na kojem se susreću elegancija, iskustvo i tradicija. Dugogodišnjim radom i edukacijom ovaj vrhunski tim sve više postaje prepoznat na Hrvatskoj sceni, a i šire. Polyboy je pravi izbor za sve vas koji želite vrhunsku njegu za svoju kosu i bradu!
  Više o nama!

  Info

  Savska 150, 10000 Zagreb
  polyboybarbershop@gmail.com
  095 878 8304

  Registrirano kao:
  Društvo s ograničenom odgovornošću

  OIB: 36162152227

  © 2023 POLYBOY BARBER SHOP

  Left Menu Icon