MUŠKO ŠIŠANJE

25 €

… 188,36 kn

ŠIŠANJE I UREĐIVANJE BRADE

45 €

… 339,05 kn

RAZOR FADE ŠIŠANJE

30 €

… 226,04 kn

BRIJANJE

25 €

… 188,36 kn

BRIJANJE GLAVE

20 €

… 150,69 kn

UREĐIVANJE BRADE

20 €

… 150,69 kn

UREĐIVANJE BRADE ŽILETOM

25 €

… 188,36 kn

UREĐIVANJE BRKOVA

10 €

… 75,35 kn

PRANJE KOSE

15 €

… 113,02 kn

ŠIŠANJE

Prije samog šišanja peremo kosu profesionalnim barber šamponima. Šišanje se provodi preciznim geometrijskim tehnikama šišanja. Po završetku kosa se stilizira profesionalnim barber proizvodima za stiliziranje kose.

UREĐENJE BRADE

Uređenje brade izvodi se trimanjem mašinicom i češljem. Po potrebi prije samog uređenja brada se isfenira zbog ljepšeg rezultata uređenja. Za završno uređenje koristimo škare kako bi brada dobila kompaktan izgled. Nakon oblikovanja brade na bradu se nanosi profesionalni barber balzam ili ulje.

RAZOR FADE ŠIŠANJE

Postupak je jednak kao i usluga šišanja, samo što se najniži dio fadea skida britvom.

BRIJANJE

Detaljna priprema lica vrućim ručnicima i visokokvalitetnim uljima za opuštanje kože i dlake prije brijanja. Brijanje profesionalnom britvom na kojoj se za svako brijanje koristi novi žilet. Nakon samog brijanja, nanašanje profesionalnih proizvoda za poslije brijanja kako na koži ne bi došlo do bilo kakvih iritacija i crvenila. Savršena usluga za potpuno opuštanje.

BRIJANJE GLAVE

Ista priprema i isti postupak kao i brijanje lica, primjenjujemo za naše ćelave mušterije na glavi.

UREĐENJE BRADE ŽILETOM

Dodatna usluga na uređenje brade gdje Vam se sa istom pripremom kao za brijanje lica, urede i izoštre linije brade na licu te obrije vrat kako bi brada dobila još svježiji izgled.

UREĐENJE BRKOVA

Za naše brkate mušterije posebno se posvetimo njihovim brkovima, uredimo ih, isfeniramo te nanesemo proizvod za njegu po želji.

PRANJE KOSE

Ako netko želi samo oprati kosu isfenirati je i stilizirati, ovo je usluga za Vas.

O nama

Polyboy Barber Shop mjesto je na kojem se susreću elegancija, iskustvo i tradicija. Dugogodišnjim radom i edukacijom ovaj vrhunski tim sve više postaje prepoznat na Hrvatskoj sceni, a i šire. Polyboy je pravi izbor za sve vas koji želite vrhunsku njegu za svoju kosu i bradu!
Više o nama!

Info

Savska 150, 10000 Zagreb
polyboybarbershop@gmail.com
095 878 8304

Registrirano kao:
Društvo s ograničenom odgovornošću

OIB: 36162152227

© 2023 POLYBOY BARBER SHOP

Left Menu Icon